Trénereknek

Kedves Tréner, Edző, Gyógytornász, Terapeuta, Masszőr, avagy Gyógyítani akaró!

Ezúton ajánlom figyelmedbe az alábbi lehetőséget.
Légyél Te is Spine Trainer System® partner!

Légy Te is része az egésznek, az egészségenek, a csapatunkak!

A gerincgyógyításra fénysebességgel nő az igény. Ezzel együtt nő a csodaterápiák és gépek szaporodása, de a gerincgyógyászathoz érteni kell. Ezért a hozzánk jelentkezőknek világszínvonalú képzést tartunk, mind elméleti mind gyakorlati tudás átadásával. Így színvonalas és kiválóan képzett Spine Trainer System® oktatókat képzünk. Kollégánk ma már országszerte 21 helyszínen segítenek  gépeinkkel.
Íme néhány fotó az egyik képzésünkről:

A gerincgyógyítás ezen formája igen jó befektetés, mind humánus, mind anyagi szempontból.
A rendszer teljes megtérülési ideje 1-3 hónapon belül realizálható.

A Spine Trainer System® gépekbe való befektetés, talán az egyik legjobb befektetés. Aki belelát a gerincgyógyításba az tudja, hogy ezek a gépek, csodákra képesek. A rendszer orvostechnikai eszköz minősítése alapján az alkalmazásához nem feltétel az egészségügyi személy jelenléte!

Így az általunk tartott tréner képzés elvégzése után, üzleti célú felhasználásra is lehetőség nyílik.

A képzés 1 napos, díja 90.000 Ft
A díj magában foglalja az oktatást, a védjegy és márkanév használatát, továbbá weben közzétett médiatartalmaim reklámcélú felhasználását, a partneri szerződés megkötését, a weblapon való megjelenést, az első évi háttértámogatást, illetve a képesítést igazoló oklevelet.

Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, úgy örömmel várunk a csapatunkban.
Üdvözlettel: Oláh Viktor

Gerincterápia teljesen másképpen,
Spine Trainer rendszerrel!
haz

A képzésről

A képzésre gépvásárlással együtt lehet jelentkezni.
Időtartama 8 óra. Időpontja igény szerint, hétvégén.
A képzés során mindent tisztázunk. Például, hogy mi is a valódi oka a gerincproblémáknak, a porckorongsérv kialakulásának. Átvesszük a gerinc és a medence biomechanikáját, s azt, hogy miben más ez a terápia a jelenleg alkalmazott módszerekkel szemben. Majd elsajátítunk néhány ősi kínai torna és Pilates gyakorlatot. Ezt követően jönnek a Spine Trainer System gyakorlati alkalmazása, s gépek rejtelmeit is felfedjük. A nap végét vizsgaórával zárjuk. Végül belső információk is átadásra kerülnek.